22-02-2022 publiceren van mijn site

Gepubliceerd op 22 februari 2022 om 14:22

Laat gerust een reactie achter over mijn site.

Reactie plaatsen

Reacties

Sandra Parsons
2 jaar geleden

Ik ben al een keer mee geweest met een wandeling van Liesbeth. Er gebeurt meer (met je) dan je van tevoren verwacht. Zeker een aanrader!

Jennifer Schiller
2 jaar geleden

Lieve Lies, gefeliciteerd met deze prachtige website en veel succes en plezier gewenst! Mooi om te zien hoe jij jouw passie en liefde voor buiten, mens en natuur met anderen deelt. Ik wens jou en iedereen een mooie belevenis🍀

Liselotte Van De Velde
2 jaar geleden

Lieve Liesbeth,
Gefeliciteerd met je mooie site. Ik heb al meerdere wandelingen met je mogen maken. Iedere keer een andere beleving, gevoel en rust gekregen. Echt aan te raden om mee te wandelen om zo tot jezelf, je gevoel, je connectie met de natuur te vinden.

Anita
2 jaar geleden

Wauw, Liesbeth ik ben onder de indruk. Wat ziet de site er mooi uit! Complimenten!
Ik ga graag weer eens met je mee. Genieten van de natuur en wat de wandeling ons (mij) brengt.

Jose Steggerda
2 jaar geleden

Hallo Liesbeth,
Wat een mooie site heb je gemaakt.
Samen met mede yogi's heb ik al eens een wandeling met jou mogen ervaren. Ik heb genoten van de rust en van jouw manier om ons zijn in de natuur te laten ervaren Ik wens jou heel veel plezier en succes met deze nieuwe ingeslagen weg. Groetjes José Steggerda 🌹

Liselotte Nuijten
2 jaar geleden

Lieve Beth (of Lies),
Al heel wat jaren kennen we elkaar en lief en leed gedeeld. Alles leidde uiteindelijk naar dit, jouw pad. Wat een prachtige website heb je gemaakt en het is helemaal jou met alle mooie symboliek. Ik wandel graag eens met je mee!
Succes op jouw pad en warme groetjes Lot

Marcia
2 jaar geleden

Wat een mooie site, Liesbeth! Ik ben nieuwsgierig geworden naar jouw wandelingen. Ik ga graag een keertje mee. Groetjes Marcia

Marieke Schuurmans
2 jaar geleden

Lieve Liesbeth, wat een mooie website is het geworden. De beschrijvingen, foto's, symbolische plaatjes en teksten, helemaal jij. Wat mooi dat je jouw passie, je droom om de rust en alle mooie dingen die jij ontdekt en ontvangt van het buiten zijn nu kan delen met anderen. Ik ga graag een keer met je mee op wandelpad om me door de natuur en door jouw rust en kunde te laten inspireren. Liefs Marieke

Monique
2 jaar geleden

Wat een prachtige stap Lies! Het past helemaal bij jou. Ik ga heel graag een keer met je wandelen.

Daniëlle Smits
2 jaar geleden

Wauw Liesbeth wat een mooie site, Helemaal passend bij hoe ik jou heb leren kennen! Ik wens je heel veel succes met deze mooie en bijzondere stap!