Wie ben ik?

wandellies wandelt

Mijn naam is

Liesbeth Hoeven de Waal

 

Als stadsmeisje uit Bergen op Zoom was ik graag buiten en heb jaren met plezier op Scouting gezeten. De vrijheid van buiten zijn, gaf mij rust en ruimte tot creativiteit.

Ik ben al 25 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs en merkte er is meer dan dat.

Zo begon ik een aantal jaren geleden een coaching opleiding bij 'De Kleine Tiki' in Breda. Bij deze opleiding ga je terug naar je basis en komt dichterbij je eigen ik. Zo ontdekte ik, dat het spelende(buiten) kind daar in mij naar boven kwam. Daardoor ben ik nog meer naar buiten gegaan op zoek naar wat de natuur mij te bieden heeft om te helpen. Door bewuster om mij heen te kijken, ben ik steeds meer in de natuur gaan zien en waarderen.

Door heerlijk in de natuur te zijn kwam ik op het idee om met groepjes op pad te gaan en ze kennis te laten maken met mijn thema wandelingen. Bij de mensen die met mij op pad gingen, bracht het heel wat bijzonders teweeg. Daarnaast heb ik individuele coaching mogen geven aan een goede vriendin. Door gebruik te maken van materialen die de natuur ons biedt, heeft het haar door haar ziekte proces heen geholpen. 

 

Nu heeft mijn pad als partner, zus, moeder en leerkracht nog een heel mooi zijpad als TriA wandelcoach om mensen te begeleiden met hulp van de natuur. 

Mijn logo

Mijn logo straalt rust uit. Groen is de kleur van de natuur en geeft ons vitamine G ofwel vitamine groen. 

De veer staat voor veerkracht en vrijheid. Ik kom tijdens mijn wandelingen regelmatig een veer tegen. De veer steek ik in mijn paardenstaart en gaat met mij mee op pad. Dan voel ik mij vrij en verbonden met de natuur. De libelle, die om mijn logo heen vliegt, vliegt elk voorjaar meerdere rondjes in onze tuin. Dit zie ik als een teken van mijn overleden moeder, die komt kijken hoe het met ons gaat.

 

Zin om mee op pad te gaan om te ontdekken wat jou prikkelt?

Go with the flow

wandellies decoratie
libelle
tekst pippi langkous
natuurlijke elementen
wandellies