Wat vond je van een wandeling met mij? Laat hieronder een reactie achter

Gepubliceerd op 24 september 2022 om 08:42


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Corin
8 maanden geleden

Vandaag (24/9/22) heb ik mijn allereerste mindfull wandeling met Lies gelopen. Prikkelend voor de zintuigen, rustgevend en ontspannend.

Pascalle
8 maanden geleden

Ik heb een fijne ontspannende wandeling gemaakt met Wandellies. Ze geeft mooie zinvolle opdrachten waardoor je echt helemaal in het nu komt. Yoga voor de ziel, een echte aanrader!

Annemieke
8 maanden geleden

Een fijne wandeling. Door de oefeningen van Liesbeth kom en blijf je in het nu.
Rustgevend en verstillend.

Jeanita
5 maanden geleden

Een inspirerende eindejaarswandeling gelopen met WandelLies. Even stil staan bij wat ik achter me wil laten en wat ik mee wil nemen in het nieuwe jaar. Nieuwe inzichten verwerven tijdens een wandeling in de natuur. Een aanrader.

Marja
3 maanden geleden

Zaterdag 11 maart 2023 heb ik met 6 vriendinnen de Mindfullness wandeling “ Kom in het Nu “ ( met een feestelijk tintje) gemaakt.
Wandel/Lies ik spreek namens ons allen: Dank je wel voor deze blije middag.

Rianne
een maand geleden

Een heerlijke mindfullwandeling in een fantastische privétuin mogen ervaren. De leuke opdrachten voor de groep en individueel, in combinatie met mooie vertellingen over de tuin was een topcombi! Ontzettend genoten, dankjewel! 🌸
Wat een lief cadeautje van mijn dochter💕

els Hanssen
een maand geleden

Ondanks af en toe een buitje genoten van een ontspannen wandeling .De opdrachten waardoor we o.a.de anderen leerden kennen ,met andere ogen naar de natuur in de prachtige landelijke tuin lieten kijken Zeker voor herhaling vatbaar.