Wat vond je van een wandeling met mij? Laat hieronder een reactie achter

Gepubliceerd op 24 september 2022 om 08:42

Reactie plaatsen

Reacties

Corin
2 jaar geleden

Vandaag (24/9/22) heb ik mijn allereerste mindfull wandeling met Lies gelopen. Prikkelend voor de zintuigen, rustgevend en ontspannend.

Pascalle
2 jaar geleden

Ik heb een fijne ontspannende wandeling gemaakt met Wandellies. Ze geeft mooie zinvolle opdrachten waardoor je echt helemaal in het nu komt. Yoga voor de ziel, een echte aanrader!

Annemieke
2 jaar geleden

Een fijne wandeling. Door de oefeningen van Liesbeth kom en blijf je in het nu.
Rustgevend en verstillend.

Jeanita
2 jaar geleden

Een inspirerende eindejaarswandeling gelopen met WandelLies. Even stil staan bij wat ik achter me wil laten en wat ik mee wil nemen in het nieuwe jaar. Nieuwe inzichten verwerven tijdens een wandeling in de natuur. Een aanrader.

Marja
een jaar geleden

Zaterdag 11 maart 2023 heb ik met 6 vriendinnen de Mindfullness wandeling “ Kom in het Nu “ ( met een feestelijk tintje) gemaakt.
Wandel/Lies ik spreek namens ons allen: Dank je wel voor deze blije middag.

Rianne
een jaar geleden

Een heerlijke mindfullwandeling in een fantastische privétuin mogen ervaren. De leuke opdrachten voor de groep en individueel, in combinatie met mooie vertellingen over de tuin was een topcombi! Ontzettend genoten, dankjewel! 🌸
Wat een lief cadeautje van mijn dochter💕

els Hanssen
een jaar geleden

Ondanks af en toe een buitje genoten van een ontspannen wandeling .De opdrachten waardoor we o.a.de anderen leerden kennen ,met andere ogen naar de natuur in de prachtige landelijke tuin lieten kijken Zeker voor herhaling vatbaar.

Thorn
een jaar geleden

Tijdens ons vriendenweekend heb ik samen met Wandellies een wandeling gemaakt door de bossen van Oisterwijk. Tijdens deze wandeling hebben we letterlijk en figuurlijk stilgestaan bij al datgene wat in het bos aanwezig was. Door gericht bezig te zijn met mijn zintuigen heb ik deze wandeling bewuster meegemaakt dan ik normaal zou doen. Ook werd ik door Wandellies gewezen op de details van het bos en zij kon deze in mooie woorden omzetten naar mijn situatie.

Thorn

els
een jaar geleden

Het was genieten de langste avond van het jaar.De
wandeling naar de vogelkijkhut ,in de vogelkijhut genoten van het prachtige uitzicht, met op de terugweg de ondergaande zon schitterend.

Jacqueline
10 maanden geleden

Een stralend zonnige dag leerde mij in het nu te wandelen door de mooie opdrachten van Lies en heb daarbij ook enorm genoten van de prachtige Natuurtuin Wilde Weelde. Dank je wel voor deze inspirerende middag.

Nicole Clarijs -van Lammeren
10 maanden geleden

De wandelingen met WandelLies zijn een mindfullness ervaring. Heerlijk ontspannen en één worden met de Natuur en jezelf ❤
Liesbeth leert je om van het NU-moment te genieten! Samen met de anderen wandelaars zie en hoor je ook wat hun ervaringen zijn in de Natuur.

Joyce Evers-Wagemakers
10 maanden geleden

Toen ik in april met ern burn-out thuis kwam te zitten ben ik een coach gaan zoeken die me helpt op een manier die bij me past. Deze coach heb ik gevonden in Wandellies, die tijdens wandelingen in de natuur, mijn creativiteit aanspreekt. Zo ben ik me bewuster geworden van mijzelf, mijn omgeving en mijn behoeftes op een manier die heel natuurlijk aanvoelt.
Ik merk dat ik nu gemakkelijker keuzes kan maken waar ik mezelf prettig bij voel en beter mijn grenzen kan bewaken.
Om deze balans en te vergroten te behouden, maak ik nog maandelijks een afspraak.

Milja
2 maanden geleden

Liesbeth, bedankt dat ik met je mee mocht wandelen in de prachtige tuin van Marja. Je straalt rust uit en in combinatie met de oefeningen was ik deze middag echt in het moment!